Wednesday, December 5

'Azira Adenan's Segmen'

jum join segmen lagi kwn2..my bff Huda yg ajak join sbb tahu saya suka mengarang..hihi
Segmen anjuran Aziera Adenan

Penganjur Segmen bagi soalan & kita tukang jawab jer..jom tgk soalan & jawapan...wink wink



Question & Answer
  1. Nama: Rosnita Binti Ariffin
  2. Umur: 27 Tahun
  3. Tarikh lahir: 12 Januari 1985
  4. Sekolah: Sek. Men. Keb. Sg. Pasir. Sungai Petani, Kedah.
  5. Hobi: Membaca Novel, Tido
  6. Bakat lain: Menjahit Baju
  7. Personaliti: Simple
  8. Warna kegemaran: Biru Laut
  9. Makanan kegemaran: Nasi Lemak
  10. Minuman kegemaran: Air Putih jer, baik utk kesihatan
  11. Nombor kegemaran: 7
  12. Perkara yang paling membuat anda stress: Adik Beradik bergaduh
  13. Mood anda ketika ini: Hepyyyyy...
  14. Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: Ombak Rindu, Papa I Love U
  15. Harapan masa depan: Dapat mendidik my princes menjadi insan yg berguna kpd agama , bangsa & negara
  16. Nama kawan baik anda: sarah, huda
  17. Status anda? [Single/taken/married/etc]: etc...single mom
  18. Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: Samsung S III
  19. Haiwan kegemaran: Kucing
  20. Luar negara yang ingin anda melancong: Negara 4 musim..nak rasa salji..Paris ker..hihi
  21. Siapakah idola anda: Tun Mahathir Mohd
  22. Tempat yang paling indah pernah anda lawati: setakat ni, lawat blog kwn2 jer..kureng ber jln2
  23. Adakah anda takut pada hantu: ckit lar..x de lar taksub sgt
  24. Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: anak saya, sbb asyik mkn jer..
  25. Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: Saving untuk anak, bagi mak ayah..buat pelaburan untuk masa depan..
  • ...TQ...
  • 7 comments:

    1. hai, dari segmen yang sama :) done follow. http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

      jemput join segmen terbaru saya :)

      http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html

      ReplyDelete
    2. hai dtg dari segmen yg same :) done follow. visit mine back? and follow? http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html thankyou!

      ReplyDelete
    3. datang dari segmen yang sama xD DONE follow u. do visit mine and follow me back? terimakasih sayang : http://where-kidrules.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

      ReplyDelete
    4. Dari segmen yang sama , do follow me . done follow you :)
      http://budakkecik-comel.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

      ReplyDelete
    5. Hi,dari segmen yang sama! Done follow,mind follow me back? :3
      http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

      ReplyDelete
    6. Done follow, dari segmen yang sama . Follow back? :)


      http://ilasukatiramisu.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

      ReplyDelete
    7. Dari segmen yang sama :3
      Dah follow... Jangan lupa follow balik ^^

      http://mydormlifeme.blogspot.com/2012/12/jgn-baca-post-ni.html

      ReplyDelete

    Sile lah Jgn Malu Untuk Mengomen, hehe