Thursday, December 6

" Cik Lyeen's Giveaway"

join ni plak


banner nie comel. ada bear lagi..hihi

jum Huda, join.  klik sini

de rezeki, ader la..

28 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Salam cupcakes..:)

    Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt sebab sudi join GA first Lyeen ni.. Good luck n happy blogging taw..:D

    Lyeen dah update senarai peserta kat sini http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

    Silalah bw, sebab Lyeen ada hadiah utk entry banyak komen..

    Lyeen bagi cupcakes 3 kat sini..:)

    ReplyDelete
  2. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    dari segmen yang sama <3
    Jom BW ke blog saya jugak :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  3. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    sila lah komen dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  4. saya dari segmen yg same. kumpulan 3 jum komen bebanyak di n3 saye. http://cikeyqa01.blogspot.com/2012/11/letak-license-creative-di-blog.html?showComment=1354860950612#c6385513133122655768

    done follow back

    ReplyDelete
  5. singgah sini..done follow u back..

    ReplyDelete
  6. salam jumaat!!
    husna singgah balas jejak..
    juga dr segmen yg sama..=)

    ReplyDelete
  7. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama :D http://fixahearts.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Singgah ^^

    Pls remove word verification ye..ramai org tak suke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. done..tq 4 ur info..tuan punya blog x sedar..hihi

      Delete
  11. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/01/ruang-iklan-untuk-disewa-di-blog.html

    tq for visiting my blog :D follow here.

    ReplyDelete
  12. saya pun join jugak...good luck =)

    ReplyDelete
  13. salam .. dari GA yang sama ... good luck .. ^_^

    http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. heyy datang dari segmen yang sama , http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama :) done follow

    ReplyDelete
  16. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama. Good luck in this GA!

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . 2 hari je lagi!!! Semua hadiah nya AWESOME seperti Pendrive 4GB + Lomo Aquatic + USB 4 port +RM20 . Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  17. salam, dari GA sama kumpulan cupcake orange. good luck! ^_^ http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. Hi pretty! azwa datang dari GA yang sama. Jom balas kunjungan! Thank you, Good Luck and All the best for you!

    http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. Balas kunjungan . btw , good luck and follow sini ;)
    http://larahatidiana.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. balas kunjungan . Good Luck yaa .
    http://littlebearinlove.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    #follow sini ;)

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete
  22. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  23. Datang dari segment yang sama . Cupcakes Yam...Jalan2 sambil follow . Jom datang blog KePink pulak :-)

    http://talktocayunkpinky.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop tak??

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

    ReplyDelete

Sile lah Jgn Malu Untuk Mengomen, hehe